Tilbygning i Lystrup

Dreyer Arkitekter har tegnet en tilbygning til et hus i Lystrup. Den rødstensmurede villa har tidligere fået lavet en tilbygning som bliver brugt til opholdsrum. Den er opført som en kube, der er lagt til gavlen af det eksisterende og er beklædt med vandret klink i cedertræ. Den nye tilbygning bruges som kontor/værelse og er ligeledes opført som en kube, i samme stil, så villaen får et samlet ensartet udtryk.

Et eksisterende vindueshul bliver lavet om til en døråbning, som bliver adgangen til den nye tilbygning. Tilbygningen har et hjørnevindue og egen udgang via en terrassedør. Bygherren havde et ønske om at få bagmuren opmuret i mursten og vandskuret for at få et ensartet udtryk med det eksisterende hus.

I forbindelse med tilbygningen har bygherren fået sat nye ovenlys ved eksisterende stue, som gavner rigtig meget i forhold til at få trukket daglys ind i opholdsrummene. De har ligeledes fået sat hvide ultrafine Troldtekt lofter op og fået lagt nye gulve.

Tilbygning
Ekstra værelse/kontor
Privat Villa
17 kvm

I forbindelse med tilbygningen har bygherren fået sat nye ovenlys ved eksisterende stue, som gavner rigtig meget i forhold til at få trukket daglys ind i opholdsrummene. De har ligeledes fået sat hvide ultrafine Troldtekt lofter op og fået lagt nye gulve.