Dreyer arkitekter

Historien om Dreyer Arkitekter begynder i 1989. Her beslutter Ole Dreyer sig for at starte sit eget arkitektfirma, der dengang hed ”Arkitektfirmaet Ole Dreyer”. Tegnestuen udspringer af en lyst til at udfordre sig selv og projekterne samt give det almene noget ud over det sædvanlige. 

I starten bliver Dreyer Arkitekters projekter til med en simpel hovedlineal og en trekant. I løbet af 1990’erne bliver de byttet ud med digital projektering, og i dag bliver der bygget digitale 3D-modeller, hvorfra alle nødvendige informationer kan hentes. Som årene går, bliver Dreyer Arkitekter større og medarbejderne flere. Væksten koster hjerteblod, vilje og tid. Resultatet bliver en tegnestue med kompetente, ordentlige og vedholdende ildsjæle. 

Værdibaseret virksomhed


Dreyer Arkitekter er baseret på en række værdier, som både praktiseres blandt medarbejdere og gennemsyrer relationen til kunder og samarbejdspartnere. Værdierne er: Troværdighed, Ordentlighed, Kvalitet, Åbenhed og Nærvær.
Medarbejderne i Dreyer Arkitekter, har hver deres specialkompetencer

Kåre Kjartan Søstrøm, Partner, arkitekt maa, Dreyer Arkitekter, Aarhus, DGNB konsulent

Kåre Kjartan Søstrøm

Direktør, arkitekt maa

Kåre Kjartan Søstrøm er direktør i firmaet og står for den daglige ledelse, PR og prækvalifikation. Han er med til at slå de store streger og som DGNB konsulent udvikler han firmaets bæredygtige strategier.

Ole Dreyer, Partner, arkitekt maa, Dreyer Arkitekter, Aarhus

Ole Dreyer

Seniorarkitekt maa, stifter af virksomheden

Ole Dreyer udvikler idéer og udfordrer tegnestuens projekter med nye og anderledes vinkler. Han har gennem sin mange års erfaring oparbejdet en stor teknisk viden omkring byggeri.

Jesper Warming. Arkitekt maa, dreyer arkitekter, Aarhus

Jesper Warming

Arkitekt maa

Jesper Warming tegner og udformer arkitektur. Han har fokus på, at arkitekturen lever op til sin funktion, har et æstetisk udtryk og er inden for de økonomiske rammer.

Jan Due Lauritsen, Bygningskonstruktør M.A.K., Dreyer Arkitekter, Aarhus

Jan Due Lauritsen

Bygningskonstruktør M.A.K.

Jan Due Lauritsens baggrund som bygningskonstruktør og tømrer gør at han er skarp til at dykke ned i detaljen, og løse komplicerede problemstillinger. Han står for byggeledelse og udfører fagtilsyn samt 1- og 5-års eftersyn for Byggeskadefonden.

Jakob Scott Knudsen

Arkitekt, Cand. Arch.

Jakob er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus og har gennem en årrække arbejdet som konkurrence og sagsarkitekt.

Birgitte Semback, Regnskab, Dreyer Arkitekter, Aarhus

Birgitte Semback

Regnskab

Birgitte Semback holder styr på bogholderi, fakturering og løn. Hun er engageret og struktureret og sørger for at kreditor- og debitorregnskabet altid er afstemt.

Julie Vibskov

Picoline

Julie tager imod besøgende på tegnestuen. Hun passer telefonen, renskriver dokumenter, folder tegninger og står for arkiveringen.

Vores kreative arkitekter har stort fokus på at skabe arkitektur af høj standard

TROVÆRDIGHED
en vigtig værdi

At vi er troværdige hænger uløseligt sammen med, at vi er ærlige. Vi lover ikke noget, vi ikke kan holde. Derfor er vi altid ærlige, når vi fastsætter kvalitet, tid og økonomi. Det betyder, at du kan regne med os.

ARBEJDS­METODE
BORDET SOM FUNDAMENT

Bordet i midten af Dreyer Arkitekters tegnestue er blevet knudepunkt for videndeling. Det har lagt ”øre” til lidt af hvert. Her diskuterer vi den helt rigtige nuance af en farve, spørgsmål om former og faconer og nørdet teknik om fugt, vand og lys.

Når vi undrer os, har set noget inspirerende eller har brug for andres vurderinger, så er det ved bordet i midten, vi drøfter det. Og det gør vi ret tit, fordi vi tror på, at videndeling, nysgerrighed og spørgsmål til det eksisterende altid gør os klogere.