Sct. Pauls Kirke

På baggrund af ønsker fra menighedsrådet for Sct. Pauls Kirke har Dreyer Arkitekter udarbejdet forslag til ombygning og vedligeholdelsesarbejder i kirkerummet samt i de nærliggende menighedslokaler.

Udgangspunktet for arbejdet har været et ønske fra menighedsrådet om at kunne inddrage større dele af kirkerummet til koncerter. Der er i den forbindelse fjernet 4 bænkerækker, der er inddraget til et fleksibelt område, der både kan bruges til arrangementer, samt opsætning af ekstra stole ved mange tilhører i kirken.

I forbindelse med nedtagningen af bænke er der udført nyt flisearbejde i samme modul som de eksisterende fliser i kirken. Som markering af grænsen i mellem nye og de gamle fliser nedlægges en messingskinne, der klart afgrænser hvilke fliser, der er eksisterende og hvilke der er tilføjet. Under arbejdet er de eksisterende frontpaneler ved bænkene flyttet og ligeledes monteret med nye markante messingbeslag.

Vedligeholdelsesarbejderne omfatter malerbehandling af kirkerummets vægge, søjler og våbenhus. De eksisterende bænke er malerbehandlet i en mørkeblå farve, der komplementer det hvide kirkerum.